Nieuwbouw en renovatie

Electrische installaties voor nieuwbouwprojecten of electriciteitswerken bij renovaties, ... ze vragen elk een aparte aanpak. Spark Technics levert volledige installaties voor uw nieuwe woning en biedt renovatiewerken aan bestaande electrasystemen aan.

Electriciteit nieuwbouw

Bij SPARK Technics vinden we het steeds een uitdaging om uw nieuwbouw woning kwa electriciteit uit te rusten naar uw zin en volgens budget, maar met respect voor de elektrische installatie die steeds conform het AREI is.
Van ontwerp tot en met de volledige afwerking werken we graag ‘kort op de bal’ en in overleg, volgens uw wensen en die van uw architect.

Nieuwbouw | architectuur & design

Heeft u interesse in architectuur en design en wil u specifieke electrische elementen zoals schakelaars en stopcontacten? Geen probleem: wij bieden u buiten de standaardmodellen zoals: Niko, Bticino, Gira, Legrand,… ook rustieke modellen uit porselein en bakeliet zoals: Classic Comfort, Fontini, Berker 1930,…  of andere art deco en design installatiemateriaal op aanvraag. 

Nieuwbouw | Keurignsattest electriciteit

We leveren elke installatie af met een officieel keuringsattest opgesteld door een onafhankelijk en erkend organisme zoals bijvoorbeeld: Vincotte. Hierbij horen uiteraard al de nodige elektrische schema's met bijhorende keuringsstempel. Zo garanderen we u een veilige electrische installatie in de nieuwbouw, een veilige nieuwe thuis!


Electriciteit renovatie

Bij de volledige renovatie van een woning of appartement is meestal ook de elektrische installatie aan vernieuwing toe. Renovatie is echt een kolfje naar onze hand: we hebben reeds vele renovatieprojecten succesvol kunnen opleveren.
Het is niet altijd vanzelfsprekend om in bestaande, oudere of zelfs geklasseerde woningen de elektrische leidingen discreet weg te werken. Maar we mogen met enige fierheid zeggen dat ons resultaat nooit teleur stelt.

Bij een volledige renovatie gaat echt alles door onze handen.

Even in vogelvlucht overlopen...
Vanuit uw wensen gaan we aan de slag met berekeningen om de elektrische installatie volledig en correct te beveiligen.

Electrische installatie bij renovatiewerken:

  • slijpen en kappen van de sleuven voor de leidingen
  • installeren van electrische schakelaars en stopcontacten 
  • trekken van de electriciteitsleidingen h
  • aansluiten aan de centrale kast
  • maken van een aardingsinstallatie
  • plaatsen van een meterkast
  • laten keuren en de oplevering


Renoveren dat is ons ding, renovatie van electriciteit, da's ons vak!

Ook een beperkte renovatie of uitbreiding is bij ons perfect mogelijk.
We bekijken alle mogelijkheden samen met u en werken dit samen verder uit.

Ziet u een probleem in het stof dat inslijpen met zich meebrengt?
Geen probleem: wij bieden u tal van opbouwmogelijkheden.

 

Info & offerte elektrieker nieuwbouw-renovatie


Heeft u enkel een probleem met een zekeringkast, aardingsinstallatie of inbreuken na een keuringsattest, dan bieden wij u een oplossing op maat aan.

>> Contacteer Spark Technics electrical solutions geheel vrijblijvend!